Friday, November 26, 2010

::Pregnancy cartoons!::

Salam'alaik..

It's been 22 weeks already.. half way through.. Ya ALlah, moga terus di beri kekuatan.. I come across these funny cartoons.. haha.. Ada banyak lg, ni sebahagian je.. Share kan kat sini untuk semua..

Sumber dari Baby Gaga

Jangan la pegi shopping baju dengan org yg slim2.. buat anda rase diri gemuk..huhu :p

Ouh! saya lah nih... mood selalu jadi sensitif, wlaupun hal yang kecik2 aje.. hormone changes..

hihi... preggy mum selalu mcm ni kot.. in my case, saya mkn sikit je, tp secara kerap..


Hahaa.. b'tanya lah doc selalu jika ada sebarang kemusykilan.. dah 1st time, byk ler kena belajar..


True indeed! Kalu org tanya memang tu jwpn saya.. IF ONLY i could just ignore all the...............

hehe.. Alhamdulillah, my weight gain accordingly.. Tak lah terlalu banyak atau terlalu sikit.. [suke jgk mkn chips2 nih]

Announcement to all parents and parents-to-be! There will be an exhibition this weekend in Mid Valley.. For first time mother like me, you are highly recommended to go to this exhibition.. Usually masa ekspo macam ni lah ada harga diskaun sikit untuk barangan keperluan ibu dan bayi.. Actually saya pun tak pernah pegi lagi, so tak tahu nak komen sangat.. Anyway, here's the details:

1st Malaysia Baby, Children & Parents Expo
26 - 28 November 2010
Halls 1, 2 & Atrium
The Concept Exhibition (M) Sdn Bhd
Public - Free Admission

Next check up 8th Disember.. Risau pulak nak tau result blood test saya.. haih.. harap2 bleh tau baby's gender soon..! ^____^ Mohon doa kawan2..

Wassalam

2 comments:

K.I.N.A said...

shake plak baru pas gi exhibition pengantin 1 malaysia..hehe..miha pegi tak kenduri basyi nanti?kl pegi bawak la majalah ye..hehe..

Basyirah Abd rahman said...

wah design blog baru yg lebih kemas:)
hehe.. terhibur dengann kartun2 nii.. semalam baru rabi dtg uma, dia dah 18 minggu. jaga diri.
kikiki.. shake, pas blog bride-to-be kene tukar nama mom-to-be plak ;o)

Post a Comment