Wednesday, January 4, 2012

:: New year gifts!::

Salam'alaik..
yey! Dapat hadiah dari beloved husband,. Moga saya menggunakan dan memanfaatkan dengan baik.. :D Tq hubby! May Allah bless us always..!


Gara2 Arsyad dah rosakkan mouse umi, abi belikan yang baru.. color pink lagi.. dengan pad with matching color..hee.. This time around, Arsyad tak boleh buat main dah! hehehe :p

Yang kedua, dapat planner baru.. Planner 2012..terbitan dari IKRAM.. nice one! macam planner biasa, kalendar dan tarikh2 cuti tu mestila ada kan.. added special features; ruangan catatan liqa' mingguan, catatan belanjawan bulanan, mutabaah amal dan nombor perhubungan IKRAM seluruh Malaysia.. I likee...!!

oh ye, wishes kepada kwn2 bioinfo yg terdekat..:

- Congrats shake dah pregnant..! moga dapat menjadi ibu yang baik.. lengkapkan diri dengan ilmu keibubapaan semasa mengandung ni..
- Tahniah juga kpd Rabi kerana bakal dapat second baby..  Jaga kandungan leklok.. Hope dpt cope dengan study for master..
- Syaz pun dah bertunang.. nmpk gmbr di FB tu.. moga bahagia selalu dan dipermudahkan urusan pernikahan kelak.. 
- Sarah n awanis, kerja baik2 tau..Sarah selalu jumpa, awanis lama tak jumpa..moga study n kerja anda terus maju ye! 
- Basyi, selamat maju jaya dengan business kamu! mOga pahala terus mengalir kerana menjual tudung2 untuk muslimah.. :)
- Jiha, jadi cikgu yg baik! Mama jadi cikgu nanti anak pun pandai, hehe..

okeh, Arsyad dah kacau2 laptop.. x dapat nk menulis lg.. Sekian shj,

Wassalam

5 comments:

ladygirl said...

Eh ehh ada org sebut nama saya lah.. hehe..
Thanks Miha! Moga Miha dan keluarga pun baik2 aje..dah jadi teacher Samihah ye skg? alhamdulillah :) lama tak jupa Miha n Arsyad.. tetiba nak rindu Arsyad boleh x? hihi..

JiHa said...

iye miha..miha pun bleh menjadi cikgu yg berjaya jgk..gud luck to u too..

Merentas Horizon said...

wah, ada ucapan utk saye la.. ala miha ni buat la ucapan(alias doa) supaya cepat dapat jodoh ke. kehkeh..

SaMihaH said...

ha'ah awanis.. teacher bdk2 primary ni ha...huhu..rindu eh? nanti Miha try singgah la rumah baru korang..hehee..bwk Arsyad sekali..
all d best 2 u jiha...

sarah, doa supaya cpt dpt jodoh miha doakan masa lepas solat..mudah2 an ye..moga Allah plan yg terbaik! :D

syaz@rozelt said...

hehe..syaz pon ade la..thanks miha!hihi..miha pon tros jadi ibu & isteri yang mithali k..

Post a Comment