Sunday, December 4, 2011

:: Arsyad drive car, ummi! ::



Salam'alaik..

1 Disember 2011 lalu.. Birthday abah saya.. Saya sentiasa mendoakan abah bahagia dan diberkati Allah selalu, sepanjang hayatnya.. u are the best dad! 

walaupun abah tak baca blog ni, terima kasih membesarkan saya hingga ke hari ini.. Cucu abah sorang ni loves u soooo much!! Suka sangat kalau Tok Jad dia dukung bawak jalan2.. Besar sikit boleh ikot Tok Jad gi kedai mamak baca paper+minum teh sama2 yeh! heheehe

Video tu rakam time Arsyad naik car n dinasour kat Giant hari tu.. muka cam takde perasaan.. tak happy pun, biasaaa je.. huhuhu.. 
8 month-2-weeks nih; asyik panjat sofa, meja, kepala katil dan tangga je sekarang.. haduh~ letih ummi! [Jatuh ada gak beberapa kali, heheh] :p 

video
Ok, tu dulu, jumpa lg!
Wassalam

0 comments:

Post a Comment