Monday, April 11, 2011

:: Cuti..... Bersalin...!::

Salam'alaik..

This entry should be published 2 weeks ago.. on 29th Mac 2011.. tp internet connection was very very, baaad.. huh! so x dpt nak post..

Uh oh! I'm a mum!! ^_______^ biiig SMILE..!!

sangat la lambat mengudpate blog kan.. kononnya nk buat last entri before deliver... alih2, dh bersalin pun! :p

Just a short one.. Alhamdulillah thumma alhamdulillah! saya dah pun mula bercuti 18hb Mac lalu.. maternity leave mula pd 21hb Mac..

Perancangan Allah tu sungguh cantik dan tersusun.. Selamat melahirkan baby boy pada 22 Mac 2011 pada jam 12.54am.. Berat 2.88kg, and 51cm in length.. ^____^

Moga amanah yanng dikurniakan kepada kami ini dapat di laksanakan dengan sebaik2nya..


Abdurrahman Arsyad bin Khairul Fadhli, moga jadi anak soleh wa musleh ya! Ummi and Abi loves u sooo much!!

Sharing pengalaman bersalin..? ehm, tengok lah.. Apapun, sakitnya hanya Allah yang tau, tp amat bermakna dalam hidup saya..

Oklah, terima kasih kepada semua kawan2 atas ucapan tahniah, ingatan dan doa, serta yang dtg ziarah... saya amat2 hargai.. sesungguhnya ganjaran dari Allah sahaja yg mampu membalasnya...

Note: To mama Haziq.. Congratulations dear! Welcome to the club of motherhood..!! :)

Now let's see who's next in line.... hehehee


Love,
-Ummu Arsyad- [hari ke-20 berpantang]

6 comments:

haifa_aniqah said...

rindu arsyad =)

SaMihaH said...

haifa, rindu ye..?

bila arsyad da besar sikit, umi dia bwk kan gi rumah akhwat ek.. hehee

Basyirah Abd Rahman said...

Mihaa dah kembali:) Nak smile big2 jugak lah (^____^) hehe.. mihaa.. sonoknye baby tido.. tenang je nampak.. Alhamdulillah. Smg miha dan baby sihat. Arsyad dengan haziq boleh jadi satu geng lah! hehe.. we're waiting rabi's new born pulak. alhamdulillah. Nanti wat gathering babies&mamas.. hehehe

Merentas Horizon said...

aah eh, baru perasan, Jiha dulu uplod sal baby sebelum hang. bizi betul para ibu ni

SoPHiEa ZaaRa said...

Hi Miha.. Tahniah taw dapat baby comelll...
Nnt sofi ngan nash set time gi tgk anak sedara kitorang tu ek? take care mama..

K.I.N.A said...

xberkesempatan utk melawat miha n arsyad..hehe..rambut da panjang tu..hehe..tomey2..

Post a Comment